1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Cadde ve Sokaklarda Tabela Çalışmaları Başladı

Cadde ve Sokaklarda Tabela Çalışmaları Başladı

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan numarataj çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklara tabelalar yerleştirilmeye başlandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan numarataj çalışmaları kapsamında cadde ve sokaklara tabelalar yerleştirilmeye başlandı.

Adilcevaz Belediyesi, İlçedeki bulvar, cadde ve sokak tabelalarını yerleştirme çalışmalarına başladı. Çalışmalar neticesinde ilçedeki mevcut cadde-sokak isimleri ve kapı numaralarındaki karışıklık giderilecek. Adres bulmada da kolaylık sağlayan tabelalar, modern görünüşü ile vatandaşlar tarafından beğeni topladı.

Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem ve İmar Şehircilik Müdürü Abdulvahap Çelebi yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Tabelaların adres bulmada vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Belediye Başkan yardımcısı İzzet Ekem, "Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’un talimatları doğrultusunda İlçemizin sorumluluk alanı sınırlarında yer alan tüm mahalle ve sokaklarımızda tabela yerleştirme çalışmalarına başlandı. Yapacağımız çalışmalar ile birlikte ilçemizde tabelasız sokak, cadde ve bulvar kalmayacak. Tabela yerleştirme çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlarımızın adres bulmaları daha da kolaylaşacak. Aynı zamanda ilçemizdeki tüm haneler numaralandırılarak kayıt altına alınmış olacak" dedi.

11234.jpgimg-20160310-wa0013.jpg
img-20160310-wa0014.jpg
img-20160310-wa0018.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum