1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bocce Turnuvasında Adilcevaz’a 8 Kupa

Bocce Turnuvasında Adilcevaz’a 8 Kupa

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen okullar arası bocce turnuvasında, Adilcevazlı öğrenciler büyük bir başarıya imza attı.

A+A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde düzenlenen okullar arası bocce turnuvasında, Adilcevazlı öğrenciler büyük bir başarıya imza attı.

İlçemizden il genelinde düzenlenen bocce turnuvasına katılan takımlarımızdan Göldüzü Köyü Ortaokulu küçük kızlarda il birincisi olurken, yıldız erkekler ve yıldız kızlarda da Karaşeyh Ortaokulu il birincisi olarak önemli başarılar elde etti.

İlçemizi başarıyla temsil eden okullarımız, diğer dallarda ise 3 ikincilik ve 2 üçüncülük elde ederek toplamda 8 kupa kazanma başarısı gösterdi.

Öğrencileri turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Güneri Ak, elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Öğrencilerimiz bocceye dair hiçbir şey bilmezken kısa zamanda bu sporu öğrenip oynamaya başladılar. Amacımız sportif bir başarıdan ziyade sosyal bir etkinliğe katılıp sosyalleşmekti. Öğrencilerimiz bu sporu çok severek oynamaya başladılar. Öğrencilerin kendi aralarındaki olumlu etkileşimle birlikte çalışmalar yoğunluk kazandı ve Bitlis’te başarılı performans sergilediler. Öğrencilerin bu azmi ve başarısı okuldaki diğer öğrencilere de çok güzel örnek oldu. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz" dedi.

img-20180408-wa0009.jpgimg-20180408-wa0010.jpgimg-20180408-wa0011.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.