1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Bitlis’in En Çok Okunan Haber Sitesi 9 Yaşında

Bitlis’in En Çok Okunan Haber Sitesi 9 Yaşında

Kurulduğu günden itibaren yerel habercilik alanında kaliteli ve güncel yayınları ile okuyucuların beğenisini kazanan haber sitemiz 9 yaşında.

A+A-

Kurulduğu günden itibaren yerel habercilik alanında kaliteli ve güncel yayınları ile okuyucuların beğenisini kazanan haber sitemiz 9 yaşında.

22 Ekim 2009 yılında yayın hayatına başlayan, yaptığı birçok haber ile dikkatleri üzerine çeken www.adilcevaz13.com, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı.


www.adilcevaz13.com haber sitemiz yaptığı haberler ile kısa sürede en çok okunan ve saygın siteler arasında yerini aldı. Aynı zamanda okuyucusunun vazgeçilmezi olan haber sitemiz, gelişmeleri hızlı, doğru ve tarafsız biçimde vererek okuyucularından büyük beğeni topladı.

Kuruluşundan günümüze kadar basın yayın ilkelerinden taviz vermeyen, tarafsız, objektif habercilik anlayışı ile hizmet veren, doğru ve seviyeli haberin adresi olan, halkımızın teveccühünü kazanan www.adilcevaz13.com 9’uncu yaşına girmenin mutluluğunu okuyucuları ile paylaşıyor.

Haber sitemiz kısa zamanda elde etmiş olduğu başarısını; ekip arkadaşlarımız, yazarlarımız, bizleri onurlandıran değerli okuyucularımız ve halkımıza borçludur. Yeni dönemde daha güçlü olarak yeniliklerle ilçemizin güçlü sesi olmaya devam edeceğiz.

Yeni yılımızın tüm okuyucularımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diler, tüm ekibimize, yazarlarımıza ve bizleri yalnız bırakmayarak desteklerini sürdüren okuyucularımıza teşekkür ederiz.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum