1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Bitlis Valisinden Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Bitlis Valisinden Şehit ve Gazi Ailelerine Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz İlçesine gelen Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesine gelen Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Adilcevaz İlçesine gelen Vali Ustaoğlu, eşi Şenay Ustaoğlu ile birlikte 2016 yılında Fırat Kalkanı Harekâtında El-Bab da şehit düşen Sözleşmeli Er Muhammed Bozarslan, 2014 yılında Siirt’te yıldırım düşmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kemal Dursun ve 1995 yılında Tunceli kırsalında teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Er Alaaddin Bozarslan’ın ailelerinin yanı sıra Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin Afrin kentinde başarıyla sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan Piyade Uzman Çavuş Servet Alkan’ı ziyaret etti.

Ziyarete Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Savaş Dalgıç da eşlik etti.

Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Vali İsmail Ustaoğlu, "Ülkemizin en ücra köşesinde vatanın, milletin bütünlüğü için kahramanca mücadele eden askerimize, polisimize ve korucularımıza Allah’tan kolaylıklar diliyorum. Şehitlerimiz ve siz değerli ailelerinin hakkını ödeyemeyiz. Bu mücadelede şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum" dedi.

Vali Ustaoğlu, daha sonra Zeytin Dalı Harekatı sırasında yaralanan Tankçı Uzman Çavuş Serhat Solmaz’ı Kireçtaşı köyündeki evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

4-002.jpg4-(1).jpg2-(1).jpg1-002.jpg2-001.jpg1-(1)-001.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4489 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.