1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birincilerin Adresi Yine Değişmedi

Birincilerin Adresi Yine Değişmedi

Bitlis’te düzenlenen okul sporları Türkiye Şampiyonası ön seçmelerinde mücadele eden Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri önemli başarılar elde etti.

A+A-

Bitlis’te düzenlenen okul sporları Türkiye Şampiyonası ön seçmelerinde mücadele eden Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri önemli başarılar elde etti.

Bitlis gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan 2018-2019 eğitim öğretim yılı, Serbest Güreş İl Birinciliği Müsabakaları rekor katılımla Bitlis merkez spor salonunda yapıldı. Müsabakalar sonucunda Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri çeşitli gruplarda ve takım olarak büyük başarılar elde etti.

Yapılan müsabakalar sonucunda Gençler A Grubu Serbest Güreş Müsabakalarında, Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 57 kiloda Muhammet Ortaboy, 97 kiloda Ahmet Bilici, 120 kiloda Mert Bostancı birincilik başarısı elde ederken; 79 kiloda Emre Kış üçüncü oldu. Ayrıca Gençler A Grubu Serbest Güreş Müsabakasında Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takım olarak gruptan birinci çıktı.

Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Orhan Hallaç yaptığı açıklamada, "Okulumuz olarak öğrencilerimizi her türlü sportif etkinliklerde desteklediğimiz gibi güreş müsabakalarına da katılımlarını sağladık. Bitlis’te düzenlenen 2018-2019 eğitim öğretim yılı okul sporları Gençler A Grubu Serbest Güreş Müsabakalarında önemli sonuçlar elde ettik. Adilcevaz İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli güreş antrenörü Akif Kurt yönetiminde hazırlanan öğrencilerimizin bireysel ve takım olarak birinciliklerle okulumuza dönmesinin sevincini yaşıyoruz. Bundan sonraki süreçte daha fazla çalışarak daha iyi sonuçlar elde etmek ve öğrencilerimizin daha başarılı olmasını sağlamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her türlü faaliyetimizde olduğu gibi güreş etkinliklerimizde de sporcularımızdan desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Arif Karaman’a, Belediye Başkanımız Necati Gürsoy’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yavuz Beşkardeş’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Burak Turan’a ve sporcularımızı hazırlayan güreş antrenörümüz Akif Kurt’a, hocalarımıza, sporcularımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi.

img-20190322-wa0009.jpgimg-20190322-wa0012.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 9158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum