1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BEÜ’lü Öğrenci, Dünya Şampiyonasına Katılacak

BEÜ’lü Öğrenci, Dünya Şampiyonasına Katılacak

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Saffet Elkatmış, Üniversitelerarası Dünya Kros Şampiyonasına katılacak.

A+A-

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencisi Saffet Elkatmış, Üniversitelerarası Dünya Kros Şampiyonasına katılacak.

27 Şubat Salı günü Gebze Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonasında BEÜ Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu öğrencisi milli sporcu Saffet Elkatmış, 110 sporcu arasında 4’ncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

Elkatmış, 7 Nisan Cumartesi günü İsviçre’de yapılacak olan Üniversitelerarası Dünya Kros Şampiyonasında aynı başarı için yarışacak.

Öte yandan, BESYO öğrencilerinden oluşan üniversitenin kros takımı da, Üniversitelerarası Türkiye Kros Şampiyonasında 19 üniversite arasında 5’nci sırada yer alarak, büyük bir başarı elde etti.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Saffet Elkatmış ve üniversite kros takımını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Rektör Yardım, bu başarıların kendilerini gururlandırdığını belirterek, üniversite olarak bu tür faaliyetlere her zaman destek verdiklerini ve her anlamda desteğe devam edeceklerini ifade etti.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
İlgili Haberler