1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a Doğum Günü Sürprizi

Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a Doğum Günü Sürprizi

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a belediye çalışanları doğum sürprizi yaptı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a belediye çalışanları doğum sürprizi yaptı.

Bitlis valisi Ahmet Çınar’ın beraberindeki yetkililer ile birlikte Adilcevaz Belediyesinde düzenleyeceği toplantı öncesi başkan Necati Gürsoy, doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un doğum günü olduğunu öğrenen Vali Ahmet Çınar, "Burada başkanımızın doğum gününde yanında olup kendisinin doğum gününü kutlamak güzel oldu. Belediye başkanımıza; ailesi ve çocukları ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

Doğum gününde oldukça duygu dolu anlar yaşayan Başkan Gürsoy, "Rabbim birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu hiçbir zaman bozmasın. Böyle güzel bir günde doğum günü kutlamak gerçekten güzel bir duygu oldu. Allah sizlerle birlikte sağlık sıhhat içinde hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com ailesi olarak Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’a ailesi ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde mutlu ve huzurlu yıllar diliyoruz.

dsc_0013.20161116194732.jpg
dsc_0016.20161116194746.jpg
dsc_0019.20161116194801.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3311 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum