1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy’dan TOKİ Sakinlerine Müjde

Başkan Necati Gürsoy’dan TOKİ Sakinlerine Müjde

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, TOKİ yönetimi ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, TOKİ yönetimi ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Site yönetimi ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Gürsoy, TOKİ yollarının yapılması için Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine talimat verdi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Alacaatlı Mahallesi Muhtarı Şehabettin Dursun, Adilcevaz Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Erhan Uluğ, TOKİ Site Müdürü Eren Uluğ, Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ve vatandaşlarla birlikte TOKİ’de incelemelerde bulundu.

TOKİ’de yönetim ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürsoy, TOKİ sitesinin iç kısımlarında bozuk olan parke taşlarının tamamen sökülerek yeniden yapacaklarının müjdesini verdi.

Başkan Necati Gürsoy, TOKİ’de yaşanan sorun ve sıkıntıları gidereceklerini ifade ederek, "TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşlarımız ve TOKİ yönetimi, iç kısımlarda bulunan yollarının çok bozuk ve kullanılamaz halde olduğunu bizlere iletti. Bizde bu talep üzerine gelip yerinde inceleme yaptık ve gördük ki buradaki parke taşlar tamamen tahrip olmuş. Yollar son derece kullanılamaz halde. TOKİ konutlarında yaklaşık 400 aile yaşamaktadır. Bu vatandaşlarımızın mağdur olmaması için, TOKİ sitesinin iç kısımlarına girerek burada bulunan yaklaşık 8 bin metrekarelik yolu yeniden elden geçirip buralara kilitli parke taşı döşeyeceğiz. Bu çalışmamızı hafta içi başlatmış olacağız. İnşallah yapacağımız çalışmalarla TOKİ ve çevresini daha güzel ve yaşanılabilir hale getireceğiz" dedi.

Alacaatlı Mahallesi Muhtarı Şehabettin Dursun ve TOKİ Site Müdürü Eren Uluğ ise, yaşanan sıkıntıların giderilmesi konusunda kendilerinden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy’a teşekkür etti.

dsc_0107-006.jpgdsc_0115-010.jpgdsc_0120-005.jpgdsc_0140-005.jpgdsc_0145-004.jpgdsc_0149-004.jpgdsc_0159-003.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5476 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.