1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Necati Gürsoy’dan Sağduyu Çağrısı

Başkan Necati Gürsoy’dan Sağduyu Çağrısı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yaklaşan yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak şahsına ve aday adaylarına atılan iftira ve yalan yanlış sözlere itibar edilmemesini istedi.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yaklaşan yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak şahsına ve aday adaylarına atılan iftira ve yalan yanlış sözlere itibar edilmemesini istedi.

12 yıl boyunca Köy Hizmetleri Van Bölge Müdürlüğü yapıp ilimiz ve ilçemize önemli hizmetler yapan, bugüne kadar ismi en ufak bir olumsuzlukla anılmayarak vatandaşın gönlünü fetheden Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, yaklaşan seçimlerde herkesi sükûnete ve sağduyulu olmaya davet etti.

Başkan Gürsoy yaptığı açıklamada; "Kıymetli Hemşerilerim, önümüzde yaklaşan bir yerel seçim var. İlçemizin hizmetkârlığına soyunan aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum.  Memleketimize, milletimize kim hayırlı ise yüce Allah bu hizmeti yapmayı ona nasip eylesin. Yaklaşan bu seçim sürecinde sosyal medyada bazılarının taşeronluğunu yapan sahte hesaplarla şahsıma ve bazı aday arkadaşlara iftiralar atılmakta, karalama kampanyası yapılmaktadır. Benim şahsımın ne bir adayla ticari ilişkim, ne bir alacağım nede borcum vardır, nede bir anlaşmam söz konusu değildir. Yapılan iftiralarla sosyal medyada bizleri karalayacaklarını sananlar unutmasınlar ki meyve veren ağaç taşlanır. Bizim tek gayemiz bu memlekete kıymetli Adilcevazlı hemşerilerime hizmet etmektir.  Benim tek borcum var oda Adilcevaz halkınadır. Bu borcumu halkıma hizmet ederek yapmaya çalışıyorum. Allah Nasip ederse, kıymetli hemşerilerim teveccüh gösterir ve partimde uygun görürse ilk günkü heyecan ve şevkle bir dönem daha Adilcevazlı hemşerilerimin hizmetinde olmayı arzu ediyorum. Bu vesileyle tüm halkıma saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5943 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.