1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy’dan Miraç Kandili Mesajı

Başkan Necati Gürsoy’dan Miraç Kandili Mesajı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, ilçe halkının ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, ilçe halkının ve tüm İslam aleminin kandilini kutladı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, üç aylar olarak bilinen kutsal günlerdeki Kandillerden biri olan Miraç Kandiline kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Necati Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Miraç insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Feyizli ve bereketli mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor. Adilcevaz halkının ve tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2145 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.