1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy’dan Milletvekili Demiröz’e Ziyaret

Başkan Necati Gürsoy’dan Milletvekili Demiröz’e Ziyaret

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ü ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ANKARA - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ü ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ve Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun, Ak Parti 5. Olağan Büyük Kongresi’nde, Ak Parti MKYK üyeliğine seçilen ve Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Milletvekili Vedat Demiröz ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Belediye Başkanlarımızın ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etti. Ben buradan kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz geçtiğimiz gün Ak Parti 5. Olağan Büyük Kongresi yapıldı ve bu kongrede Başbakanımızın teveccühü ile Ak Parti MKYK üyeliğine seçildim. Ardından düzenlenen MKYK toplantısı sonrasında Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevine atandım. İnşallah 1 Kasımda yapılacak olan seçimlerde Ak Partiyi güçlü bir şekilde tek başına iktidar yaparak ilimize ve ülkemize en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.  Ak Parti MKYK üyeliğine ve Ak Parti Genel Başkan Yrd. Görevine atanmam dolayısıyla Genel Başkanıma, Parti Teşkilatıma, Bitlis Teşkilatıma ve tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum. Mevlam; ülkeme ve milletime hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz’e verilen görevlerin sevindirici olduğuna değinerek, "Sayın Milletvekilimize verilen görevler bizleri son derece mutlu etmiştir. İlimizde ilk defa bir Milletvekilimiz hem MKYK üyesi seçilmiş hem de Genel Başkan Yardımcısı olmuştur. Vedat Bey’e verilen bu görev ilimiz için çok önemli bir kazanım olmuştur. Sayın vekilimize yeni görevlerinin ilimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yapacağı başarılı çalışmalarla kendisini daha üst makamlarda görmeyi temenni ediyoruz" dedi.

Aydınlar Beldesi Belediye Başkanı Arif Tusun da Milletvekili Vedat Demiröz’e yeni görevinde başarılar diledi.

3456-(3).20150914195819.jpg
3456-(2).20150914195834.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2850 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum