1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy’dan Güvenlik Güçlerine ve Adilcevaz Halkına Teşekkür

Başkan Necati Gürsoy’dan Güvenlik Güçlerine ve Adilcevaz Halkına Teşekkür

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerinin yanı sıra desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerinin yanı sıra desteklerinden dolayı ilçe halkına teşekkür etti.

Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ile birlikte İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden başkan Gürsoy, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında seçim güvenliğini sağlayan güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Başkan Necati Gürsoy, ayrıca ilçede Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasında evet oylarının yüksek çıkmasına katkı sağlayan ilçe halkına da teşekkür etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçede seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde geçtiğini ifade ederek, "16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylamasını büyük bir huzur ve güven ortamı oluşturarak referandum sürecini geride bırakmış bulunuyoruz. İlçemiz kendisine yakışanı yaparak takdirle karşılanan bir sonuç almıştır. Bu neticenin alınmasında emeği geçen herkese, seçimin huzur ve güven ortamında geçmesini sağlayan güvenlik güçlerimize ve duyarlı vatandaşlarımızın vatandaşlık görevini yerine getirdiği için tüm halkımıza teşekkür ederim. Rabbim inşallah bu ilçenin birliğini ve beraberliğini bozmasın" dedi.

img-20170417-wa0004.jpgimg-20170417-wa0006.jpgimg-20170417-wa0013.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3207 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.