1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Necati Gürsoy, Regaip Kandilini Kutladı

Başkan Necati Gürsoy, Regaip Kandilini Kutladı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, üç aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle yayımladı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, üç aylar ve Regaip Kandili münasebetiyle yayımladığı mesajında, üç aylar ve Regaip Kandilinin tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni etti.

Belediye Başkan Necati Gürsoy, Regaip Kandili ve üç aylar dolayısıyla yayımladığı mesajında, Regaip Kandili ve üç aylarla birlikte başlayan rahmet ikliminin en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Başkanı Gürsoy, Regaip Kandili ve üç ayların başlangıcı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi, "Recep, Şaban ve Ramazan’dan oluşan kutlu vakte, yani üç aylara girmiş bulunuyoruz. Bu gece, bu kutlu zaman diliminin ilk kandil gecesi olan Regaip Kandili’ne ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu taşıyoruz. Bu mübarek zamanlardaki tek duamız, Türk ve İslam Coğrafyaları’nın tamamına barış, huzur, sağlık ve mutluluk gelmesi, gözyaşlarının dinmesidir. Dualarımızı birbirimizden eksik etmememiz temennisiyle, tüm halkımızın mübarek Regaip Kandilini kutlar, üç ayların Regaip Kandil’inin tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diler, barış, huzur ve kardeşliğe vesile kılmasını yüce Allah’tan niyaz ederim" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2791 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.