1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy, Polis Haftasını Kutladı

Başkan Necati Gürsoy, Polis Haftasını Kutladı

Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171’inci yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Polis Haftası dolayısıyla tüm polis teşkilatı ile ailelerinin polis haftasını kutlayan Başkan Necati Gürsoy, Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, Türk Polisi’nin gücünü halktan ve kanunlardan aldığını belirterek, polislerin her zaman fedakârca çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Gücünü halktan ve kanunlardan alan, kuruluşundan bu güne kadar, toplumsal huzurun korunması, can ve mal güvenliğinin sağlanması konusunda görevini yerine getiren polis teşkilatımızın heyecanını paylaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünde, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başındaki tüm personelin haftasını kutluyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.