1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy, Minik Ciğerkan’ı Altınla Ödüllendirdi

Başkan Necati Gürsoy, Minik Ciğerkan’ı Altınla Ödüllendirdi

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, serbest güreş müsabakalarında grubunda ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Ciğerkan Arlı’yı altınla ödüllendirdi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, serbest güreş müsabakalarında grubunda ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Ciğerkan Arlı’yı altınla ödüllendirdi.

Adilcevaz Mehmet Kamile Karahan İlkokulu öğrencisi 12 yaşındaki Ciğerkan Arlı, güreş antrenörü Akif Kurt ile birlikte belediye başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

Güreş Antrenörü Akif Kurt, Ciğerkan’ın başarılı bir güreşçi olduğuna değinerek, Hatay’ın İskenderun ilçesinde düzenlenen 12-13 yaş serbest güreş müsabakalarında 26 kiloda grubunda ikinci olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandığını söyledi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, Ciğerkan’ın başarılarından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, "Adilcevaz Belediyesi olarak Ciğerkan gibi sporcu kardeşlerimizin daima yanındayız ve onları destekliyoruz. Güreş müsabakalarında başarılı olan kardeşimizin daha büyük başarılar elde etmesini arzu ediyorum. Ciğerkan’ın başarılarının diğer sporcularımıza da örnek teşkil etmesini temenni ediyorum.  Başarılarından dolayı sporcumuzu ve antrenörünü kutluyorum" dedi.

Öte yandan Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından yetiştirilen Muhammet Ali Dağ, Muhammet Ortaboy, İbrahim Atabay ve Resul Taş isimli güreşçilerin Rize ve Artvin’de bulunan Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezlerinde güreş eğitimi aldıkları bildirildi.

dsc_0015.20160615100332.jpg
dsc_0001.20160615100347.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
2 Yorum