1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy, Kurban Bayramını Kutladı

Başkan Necati Gürsoy, Kurban Bayramını Kutladı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Gürsoy, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm İslam âleminin ve Adilcevazlı hemşerilerinin bayramını kutladı.

Başkan Necati Gürsoy, bayramların önemine değinerek şu ifadelere yer verdi; "Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan şu günlerde, bayramları bir fırsat olarak değerlendirmeli, sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde birbirimize kenetlenmeliyiz. Kardeşlik ve dostluk bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramının; milletimize huzur, barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesi temennisi ile tüm hemşerilerimin bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 1585 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.