1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy Babalar Gününü Kutladı

Başkan Necati Gürsoy Babalar Gününü Kutladı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda babalar gününü kutladı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda babalar gününü kutladı.

Başkan Necati Gürsoy, "Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla tüm aile fertlerini bağlayan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Babalarımızı hatırlanmalarının yalnızca bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Başkan Necati Gürsoy, tüm babaların babalar Günü'nü canı gönülden kutladığını belirterek, "Babalara saygı geçmişi ve geleceği sahiplenmektir. Ailenin her bireyi gençlik ve sağlıklı yıllarında ailesi için büyük fedakârlıklar yapan babalarını, yaşlılığında da yalnız bırakmamalıdırlar. Babalık, annelik koşulsuz sevgidir. Hiçbir hesaba dayanmaz. Büyük fedakârlıklarla yetiştirdikleri evlatlarının, torunlarının, yanında geriye kalan yaşamlarını tamamlamak isterler. Dinimiz, geleneklerimiz, aile kültürümüz, ahlaki kriterlerimiz bunu gerektiriyor. İslamiyet evlatlarını bu konuda birinci derecede sorumlu kılıyor. Dinimiz anneye babaya öf demeyi bile yasaklamıştır. Babaların sadece bu özel günde değil, her zaman desteklenmesi gerekiyor. Çabalarına, emeklerine, hayata dair verdikleri çabaya diğer aile bireyleri destek verdikçe, saygı ve sevgi gösterdikçe babaların motivasyonu artacaktır. Bu vesileyle bütün babaların babalar gününü kutluyor. Kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.