1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy, Babalar Gününü Kutladı

Başkan Necati Gürsoy, Babalar Gününü Kutladı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda babalar gününü kutladı.

A+A-

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, babalar günü dolayısıyla yayımladığı mesajda babalar gününü kutladı.

Başkan Necati Gürsoy, "Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarıyla tüm aile fertlerini bağlayan babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyorum" dedi.

Babalarımızı hatırlanmalarının yalnızca bir günle sınırlı kalmaması gerektiğini ifade eden Başkan Necati Gürsoy, tüm babaların babalar Günü'nü canı gönülden kutladığını belirterek, "Hayatlarımızın her anında emeği bulunan, babalarımızın haklarının ödenmesi asla mümkün değildir. Onlar ki güçlü birer çınar gibi hep ayaktadır ve aileleri için hep çalışmaktadırlar. Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Bizlerin varlık sebebimiz olan babalarımız, sadece yılda bir gün değil, her an saygıyla ve sevgiyle anılması gerekir. Babalar günü vesilesiyle tüm babaların günlerini kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.