1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy Anneler Gününü Kutladı

Başkan Necati Gürsoy Anneler Gününü Kutladı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm Annelerin Anneler Gününü kutladı.

A+A-
Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Anneler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak tüm Annelerin Anneler Gününü kutladı.
 
Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, doğduğu ilk günden başlayarak bir yandan çocuğunun fiziksel ve ruhsal sağlığı için gereken özeni gösteren annelerin, diğer yandan çocuğunu geleceğe hazırlamak, topluma ve insanlığa yararlı olmasını sağlamak için büyük çaba gösterdiklerini ifade etti.
 
Başkan Gürsoy mesajının devamında, "Hayatımızın her döneminde bizler için adeta bir fedakarlık timsali olan annelerimiz için ne yapsak azdır. Bizler varlığımızı onlara borçluyuz. Bizi büyüten, bu günlere getiren analarımızdır. Analarımıza minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Tüm hayatı boyunca bizleri koşulsuz seven, şefkat ve sevgi ile dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerimizin anneler gününü kutluyor ve bütün annelerimize sağlık, sıhhat ve huzur dolu bir hayat diliyorum" dedi.
 
 
Bu haber toplam 1928 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.