1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy, Ankara’da Düğüne Katıldı

Başkan Necati Gürsoy, Ankara’da Düğüne Katıldı

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara’da hemşerimiz Hüseyin Orhan’ın kızının düğününe katıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ANKARA - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara’da hemşerimiz Hüseyin Orhan’ın kızının düğününe katıldı.

Ak Parti Olağan kongresine katılmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara’da yaşayan hemşerimiz Hüseyin Orhan’ın kızının düğününe katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Düğünde Gelin ve damata mutluluklar dileyen Başkan Gürsoy, "Hemşerilerimizin sevincini paylaşmak için en mutlu günlerinde yanlarında olduk. Bu sevinci onlarla paylaşmak ve hemşerilerimiz ile kısa sürede olsa bir hasret gidermek için buradayız. Evlenecek olan çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

Düğün törenine Başkan Necati Gürsoy'un yanı sıra Aydınlar Beldesi Belediye Belediye Başkanı Arif Tusun ve çok sayıda hemşerimiz katılarak Hüseyin Orhan ve ailesini mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.

3456-(1).20150914192026.jpg
img-20150914-wa0006.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4894 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.