1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Necati Gürsoy Adilcevaz Halkına Teşekkür Etti

Başkan Necati Gürsoy Adilcevaz Halkına Teşekkür Etti

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm Adilcevaz halkına teşekkür etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan tüm Adilcevaz halkına teşekkür etti.

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe kalkışmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile meydanlara indiklerini vurgulayan Başkan Necati Gürsoy, 27 gün boyunca demokrasi nöbetinden taviz vermediklerini kaydetti.


Başkan Necati Gürsoy, Adilcevaz halkıyla birlikte 27 gün boyunca meydanlardan ayrılmadıklarını ifade ederek, "15 Temmuz gecesi asker ocağı ve Peygamber ocağı diye andığımız güzide ordumuz içerisindeki bazı vatan hainleri, bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne kast ederek kalkışmada bulunmuşlardır. Buna karşılık Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın milletimizi meydanlara çağırması üzerine ilk dakikalardan itibaren meydanlara indik ve halkımızın desteği ile bu ülkede darbe yapılamayacağını bir kez daha gösterdik. Darbe girişiminin olduğu günden beri Türkiye genelinde olduğu gibi İlçemizde de meydanlar hiç boş kalmadı. Özellikle nöbetimizin son gününde düzenlemiş olduğumuz konvoyumuza halkımızın göstermiş olduğu büyük ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Allah'ın izniyle bu ülkeyi kimsenin yıkmaya gücü yetmeyecek. Bu inanç ve şevkle bu topraklara daha fazla sahip olacağız ve daha çok çalışacağız. Yaklaşık 27 gün boyunca meydanları bir an olsun boş bırakmayan başta Adilcevazlı hemşerilerim olmak üzere, güvenlik güçlerimize ve bu aziz vatanın her bir bireyine sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Cenabı Allah devletimizi ve milletimizi bu tür girişimlerden muhafaza etsin. Ülkemize bundan sonra bu tür hadiseler yaşatmasın. Ülkemizin geleceği için gözünü kırpmadan canını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3026 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.