1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başkan Gürsoy’dan ESO Başkanı Seçilen Kirazcı’ya Ziyaret

Başkan Gürsoy’dan ESO Başkanı Seçilen Kirazcı’ya Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Adilcevaz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Kamil Kirazcı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Adilcevaz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na seçilen Kamil Kirazcı ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Adilcevaz Esnaf ve Sanatkârlar Odasının olağan kongresinde başkan seçilen Kamil Kirazcı ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kirazcı’yı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kamil Kirazcı ve yönetimi ile ilçe esnafı için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Gürsoy, Belediye olarak esnaflarla işbirliği içerisinde olduklarını ifade ederek, "Esnaflarımız bir şehrin ve toplumun aynasıdır. Esnafı mutlu olan, esnafı dürüst ve düzgün olan bir milletin geleceği garanti altındadır. Esnafı mutlu bir şehri yönetmekte yöneticiler için kolaydır. Sağ olsun esnafımız vatandaşımıza her zaman yardımcı oluyor. Esnaflarımız her zaman devletimizin ve milletimizin yanında oldular. Kendilerine ilçemize sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bizler esnafımızla her zaman sahada iç içeyiz. Belediye olarak esnafımızın ve odamızın her zaman yanındayız. Adilcevaz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilen Kamil Kirazcı’ya görevinde başarılar diliyorum. Yeni görevinin kendisine, ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kamil Kirazı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, esnafa verdiği desteklerinden dolayı Başkan Gürsoy’a teşekkür etti.


img-20220216-110750.jpgimg-20220216-110804.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2967 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum