1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Adilcevaz’a Geldi

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz Adilcevaz’a Geldi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adilcevaz’ı da ziyaret etti.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bitlis’e gelen Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adilcevaz’ı da ziyaret etti.

Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, Adilcevaz Öğretmenevinde Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve partililer tarafından karşılandı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Adilcevaz’ı ziyaret etmesinin memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, "Sayın Bakanımız çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bitlis ilimize geldi ve akabinde kendisini Adilcevaz’a davet ettik. Bizlerin bu davetini geri çevirmeyip ilçemize gelerek bölgemizin en güzel yerlerinden olan Adilcevaz’ı yakından görme fırsatı oldu. İlçemiz bölgemizin en huzurlu yerlerinin başında gelmektedir. Ancak bölgede yaşanan terör olayları nedeniyle ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de ekonomik anlamda bir sıkıntı yaşamaktayız. Çünkü bölgemizde yaşanan terör olayları nedeniyle çiftçimizin mahsulü tarlada kaldı. İlçemizde ceviz ve kayısının yanı sıra birçok sebze ve meyve yetiştirilmektedir. Cevizimiz kalitesiyle ülkemizin birçok yerinde adından söz ettirmiştir. Ancak ilçemizde tarım alanlarının sulanması konusunda suyumuz yetersizdir. Bu konuda çiftçilerimiz son derece mağdur olmaktadırlar. İnşallah siz değerli büyüklerimizin ve hemşerilerimizin yardımlarıyla yapacağımız çalışmalarla ilçemizi daha güzel yerlere getireceğiz. Bakanımızı ilçemizde ağırlamaktan çok mutlu olduk. Buraya kadar geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise, Adilcevaz’ın gelişmesi ve kalkınması için gerekeni yapacaklarını ifade ederek, "Adilcevaz ilçemiz tarihi ve doğal güzellikleriyle ülkemizin en güzel yerlerinden biridir. Gördüğümüz kadarıyla buralar tamamıyla bir turizm bölgesidir. Bizde buraların gelişmesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Van Gölü’nde yapılan Su-Kay projesine bakanlık olarak ta destek olduk. Bu proje sayesinde Adilcevaz ilçemizin turizmine çok önemli bir yatırım yapmış olduk. İlçemizde yaşanan sulama suyu konusunda ise gerekenin yapılması için gerekli yerlerle görüşerek bu sorunun çözülmesi için elimden geleni yapacağım. Belediye Başkanımız gerçekten ilçemize çok güzel hizmetler yapmış. Bu konuda kendisini takdir ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Adilcevaz ilçemize hep birlikte daha güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Adilcevaz Öğretmenevinde partililerle bir araya gelen Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyete Adilcevaz cevizi, ceviz reçeli ve kayısı ikram edildi.

dsc_0046.20151019175154.jpg
dsc_0005.20151019174957.jpg
dsc_0009.20151019175025.jpg
dsc_0032.20151019175101.jpg
dsc_0040.20151019175116.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2799 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.