1. HABERLER

  2. HİZAN

  3. Arazi Anlaşmazlığında Ağabeyini Öldürdü

Arazi Anlaşmazlığında Ağabeyini Öldürdü

Bitlis'in Hizan İlçesi'nde oturan Şemsettin Dener arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı ağabeyini tabanca ile öldürdü.

A+A-

Bitlis'in Hizan İlçesi'nde oturan Şemsettin Dener arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı ağabeyini tabanca ile öldürdü.

Olay  dün gece Hizan ilçe merkezinde meydana geldi.

Aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Şemşettin Dener ve Mahmut Dener tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dener, yanındaki silahla ağabeyi Mahmut Dener'i vurarak yaraladı.

Yakınları tarafından ağır yaralı olarak Hizan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mahmut Dener yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ağabeyini öldüren Şemsettin Dener güvenlik güçlerine teslim olurken, Mahmut Dener'in cenazesi otopisi yapılmak üzere Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


DHA

Bu haber toplam 3577 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.