1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Aracın Çarptığı Köpeği Tedavi Ettirip Sahiplendi

Aracın Çarptığı Köpeği Tedavi Ettirip Sahiplendi

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde otomobilin çarptığı yavru köpeği veterinere götüren Bedri Halidi, tedavisi tamamlanan köpeği sahiplendi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde otomobilin çarptığı yavru köpeği veterinere götüren Bedri Halidi, tedavisi tamamlanan köpeği sahiplendi.

Adilcevaz çarşı merkezinde sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil yavru köpeğe çarptı. O sırada yoldan geçen ve köpeğin acı içerisinde havlamasını gören Bedri Halidi, yavru köpeği arabasıyla tedavi için özel bir veteriner kliniğine götürdü.

Veteriner Hekim Hakan Koç tarafından tedavisi yapılan yavru köpeğin önemli bir durumunun olmadığı belirlendi. Ağrı kesici iğne yapılan yavru köpeği sahiplenen Bedri Halidi, bundan sonra köpeğe kendisinin sahip çıkacağını söyledi.

Halidi, aracın çarptığı köpeğin durumunu görünce üzüldüğünü belirterek, "Arabanın çarptığı yavru köpeğin durumunu görünce çok üzüldüm. Hemen bir veterineri aradım ve köpeğin tedavisi için kliniğe getirilmesi gerektiğini söyledi. Köpeği hemen bir kutuya koyarak aracımla veterinere götürdüm. Burada yapılan tedavisinde Allaha şükür önemli bir şeyi olmadığı anlaşıldı. Bundan böyle bu köpeği bahçemde bakımını yaparak sahipleneceğim" dedi.

dsc_0012-010.jpgimg-20170908-wa0008.jpgimg-20170908-wa0010.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
7 Yorum