1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Araç Muayene Ücretleri Zamlandı

Araç Muayene Ücretleri Zamlandı

Araç muayene ücretleri, yeniden değerleme oranında, yüzde 9.11 oranında zamlandı.

A+A-

Araç muayene ücretleri, yeniden değerleme oranında, yüzde 9.11 oranında zamlandı. Buna göre 2021 yılında otomobiller için araç muayene ücreti 372 TL, otobüs ve kamyon için 503 TL olacak.

Türkiye'de, araç muayene hizmetini; Doğuş Grubu, TÜV SÜD ve Bridgepoint'in ortak olduğu TÜVTÜRK yürütüyor. Araç muayene bedeli, her yıl yeniden değerleme oranında artırılıyor.

2021 yılı için belirlenen yeniden değerleme oranı yüzde 9,11. Buna göre, araç muayene ücretlerine yüzde 9,11 oranında zam geldi.

İşte 2021 yılında geçerli olacak tarife:

  • Traktör (römorklu, römorksuz), motosiklet ve motorlu bisiklet 189,98 TL
  • Otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork 372,88 TL
  • Otobüs, kamyon, çekici ve tanker 503,86 TL

2020 yılı araç muayene ücretleri ise şöyleydi:

  • Traktör (römorklu, römorksuz), motosiklet ve motorlu bisiklet 174,64 TL
  • Otomobil, minibüs, kamyonet, özel amaçlı taşıt, arazi taşıtı, römork ve yarı römork 342,50 TL
  • Otobüs, kamyon, çekici ve tanker 462,56 TL

    * Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sitemizde çıkan reklamlara her gün farklı aralıklarla günde en az 2 defa tıklayıp reklamlarda en az 30 Saniye gezerek bizlere katkıda bulunabilirsiniz.

    Bildiğiniz gibi dijital medyanın tek gelir kaynağı, sitede yer alan reklamlardır. Adilcevaz başta olmak üzere Bitlis’in ve bölgemizin en çok takip edilen ve güncellenen haber sitesi devamlılığını ve hizmet kalitesini sitede yer alan reklamlardan elde ettiği gelirle sürdürüyor.

    Özellikle siteye girişlerde, haber sayfalarına girişlerde, sitemizin en alt kısmında ve haber metinlerinin alt kısımlarının yanı sıra herhangi bir yerde karşınıza çıkan reklamlara tıklamanız önem arz etmektedir.

    İlginize ve desteğinize şimdiden teşekkür ederiz.
Bu haber toplam 9008 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.