1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Ali İhsan Merdanoğlu Ak Parti Teşkilatıyla Buluştu

Ali İhsan Merdanoğlu Ak Parti Teşkilatıyla Buluştu

Ak Parti Diyarbakır eski Milletvekili ve Bitlis il koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Ak Parti Adilcevaz ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Ak Parti Diyarbakır eski Milletvekili ve Bitlis il koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu, Ak Parti Adilcevaz ilçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Parti binasında düzenlenen toplantıya katılan Merdanoğlu, burada partili vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu, ilçede yapılan çalışmaların yanı sıra demokrasi nöbeti boyunca ilçede yapılan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, "Belediye olarak ilçemize güzel hizmetler yaptık ve bu hizmetlerimizi daha da arttırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. İnşallah hükümetimizin ve devletimizin destekleriyle ilçemize kalıcı ve güzel hizmetler yapacağız. Son zamanlar ülkemizde istemediğimiz hadiseler yaşandı. Ordumuz içine sızmış bir grup hain ülkemize darbe girişimi yapmaya kalkıştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla ilk günden itibaren meydanlara çıkarak halkımızla birlikte ülkemizin geleceğine, milli irademize ve demokrasimize sahip çıktık. Yeni il koordinatörümüz olarak bundan sonraki süreçte sizlerle birlikte inşallah ilçemize daha güzel hizmetler yapacağız. Buraya kadar geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Diyarbakır eski Milletvekili ve Bitlis il koordinatörü Ali İhsan Merdanoğlu ise Adilcevaz’a gelmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Ak Parti il başkanımız Nesrullah Bey ile birlikte il ve ilçe teşkilatlarımızı ziyaretlerde bulunduk ve bu kapsamda Adilcevaz ilçemize de geldik. Adilcevaz gerçekten ilimizin en güzel ilçelerinden biridir. Gördüğümüz kadarıyla belediye başkanımız Necati Bey ilçede gerçekten güzel çalışmalar yapmış. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum. Ülkemiz hain bir darbe girişimi bertaraf etti. Ancak bazı terör örgütleri bombalar patlatarak ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışmaktadır. Ancak halkımızın birlik ve beraberliği sayesinde bu terör belasını da ülkemizin gündeminden kaldıracağız. İnşallah bundan sonraki süreçte il ve ilçe teşkilatlarımızın yanı sıra belediyelerimizle birlikte halkımızın daha refah bir ortamda yaşayabilmesi için her alanda çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz" dedi.

Merdanoğlu’nun Adilcevaz ziyaretine Ak Parti Bitlis il başkanı Nesrullah Tanğlay ve Ak Parti Bitlis Kadın kolları başkanı Diba Zeydan da katıldı.

dsc_0004.20160823111700.jpg
dsc_0013.20160823111717.jpg
dsc_0018.20160823111735.jpg
dsc_0028.20160823111751.jpg
dsc_0034.20160823111803.jpg
dsc_0037.20160823111818.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4962 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.