1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Ak Partililerden Başkanvekili Şenay Beşkardeş’e Ziyaret

Ak Partililerden Başkanvekili Şenay Beşkardeş’e Ziyaret

Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ve beraberindeki parti üyeleri, kadınlar günü dolayısıyla Adilcevaz Belediyesi başkanvekili Şenay Beşkardeş’i makamında ziyaret etti.

A+A-

Ak Parti Adilcevaz ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ve beraberindeki parti üyeleri, kadınlar günü dolayısıyla Adilcevaz Belediyesi başkanvekili Şenay Beşkardeş’i makamında ziyaret etti.

Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ve beraberindeki parti üyeleri, Adilcevaz Belediye Meclisi'nin Ak Partili tek kadın üyesi olan Belediye Başkanvekili Şenay Beşkardeş,’i makamında ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

Başkanvekili Şenay Beşkardeş ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ve parti üyelerine teşekkür etti.

Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu ise kadınlar gününün önemine değinerek, "8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla belediyemizin tek bayan meclis üyesi olan Başkanvekili Şenay Hanımın kadınlar gününü kutlamak için kendisini ziyaret ettik. Kadınlarımızın toplum hayatında çok önemli yerleri vardır. Kadınlarımız gerek çalışma hayatında, gerekse aile içinde her tür zorluğa katlanmaktadırlar. Kadınların topluma katkısı, senenin bir günü değil her günü saygı ve sevgiyle takdir edilmesi gerekir. Partimiz her alanda olduğu gibi kadınlarımıza da önemli fırsatlar sunmuştur. Kadınlarımız her alanda kendilerine verilen görevleri başarıyla yerine getirmişlerdir. Bu vesileyle doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında yanı başımızda varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan kıymetli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yürekten kutluyorum" dedi.

img-20160309-wa0001.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 4052 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.