1. HABERLER

  2. BELDE VE KÖY HABERLERİ

  3. Ak Parti İlçe Teşkilatı Köy Öğrencilerinin Sevincine Ortak Oldu

Ak Parti İlçe Teşkilatı Köy Öğrencilerinin Sevincine Ortak Oldu

Bitlis’in Adilcevaz Ak Parti ilçe teşkilatı, Harmantepe Köyü Nedim Korkut Ortaokulunu ziyaret ederek çeşitli hikâye kitapları hediye etti.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz Ak Parti ilçe teşkilatı, Harmantepe Köyü Nedim Korkut Ortaokulunu ziyaret ederek çeşitli hikâye kitapları hediye etti.

Harmantepe Köyü Nedim Korkut Ortaokulu öğrencilerinin TEOG sınavında gösterdikleri başarının yanı sıra TÜBİTAK bilim fuarında ise 4 bin 500 proje arasından birincilik elde etmesi nedeniyle Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Kadın Kolları başkanı Ayşegül Güvendik ve Gençlik Kolları başkanı Salih Sayıcı ile birlikte okulu ziyaret ederek öğrencilerin başarı ve sevinçlerine ortak oldu.

Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, öğrencilerin elde etmiş olduğu başarılarından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, "İlçemiz Harmantepe Köyü Nedim Korkut Ortaokulu öğrencileri, TEOG sınavında ilçemiz sıralamasında 6’ncı sırada, köy sıralamasında ise 1’inci sırada yer almıştır. Öğrencilerimiz aynı zamanda TÜBİTAK bilim fuarında ise 7 ilin katıldığı fuarda, 4 bin 500 proje içinden birinci olarak bizleri gururlandırmışlardır. Bu vesileyle öğrencilerimizin sevinçlerine ortak olmak için okulumuza ziyarette bulunduk. Öğrencilerimizin okumaları için okul kütüphanesine konulmak üzere kendilerine çeşitli hikâye kitapları hediye ettik. Başarılarından dolayı okulumuz müdürü Mazlum Arıkbaş’ın yanı sıra okul öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarını devamını dilerim" dedi.
img-20170320-wa0009.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 11744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum