1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu Anneler Gününü Kutladı

Ak Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu Anneler Gününü Kutladı

Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

A+A-

Ak Parti Adilcevaz İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe başkanı Tutçu yayınladığı kutlama mesajında; "Hayatımızdaki en değerli varlıklarımızdan birtanesi olan, bizlere hayatı öğrenmemiz konusunda rehberlik eden annelerimiz hayattaki var oluş sebebimizdir. Merhamet dolu sevgisiyle başımızı okşayan, hayatımıza sevgi katan, geleceğe hazırlanmamızda bizlere yön veren sevginin ve şefkatin kaynağıdır. Dünyaya gelişimizden itibaren heran yanımızda olan, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, her türlü tehlikeye karşı bizlere kol kanat geren annelerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Bir çiçek misali kırmadan değerini bilmemiz ve her zaman hürmet etmemiz gerekir.

Cennet annelerin ayağının altındadır hadisi şerifine mazhar olan annelerimizin Anneler Gününü kutlar, ellerinden saygıyla öper, sağlık huzur ve mutluluk dolu günler dilerim" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2538 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum