1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

A+A-

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Demiröz yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; "Ecdadımız, milletin istikbaline kast eden düşmanlara 30 Ağustos 1922 Büyük Taarruzda yaşattıkları ağır mağlubiyet ile bu toprakların parçalanmayacağını bir daha öğretmiştir. Bugün Zafer Bayram’ının 95. yılını kutluyoruz. Ne mutlu bizlere ki, ecdadımızın canı ve kanı ile bizlere emanet ettiği bu, bu cennet vatanda, huzur içeresinde yaşıyoruz. En değerli hazinemiz olan bu vatan toprakları; bundan 95 yıl önce milletimizin vatanseverliği ve bağımsız yaşama iradesiyle yazdığı destan ile kazanılmıştır. Tarihin en zor dönemlerinden birinde aziz milletimiz, örnek bir özgürlük destanına imza atarak ülkemizin her köşesinde şanlı bayrağımızı dalgalandırmıştır. Gazi Mustafa Kemal ve arkadaşlarının bağımsızlık mücadelesi bugün aynı kararlılıkla sürdürülmekte, İstikbalimize ve İstiklalimize kast etmek isteyenlere içerde ve dışarda gerekli cevap kahraman ordumuz tarafından verilmektedir.

Bizlere düşen görev; bu toprakları canları pahasına vatan yapan ecdadımızın kutsal emaneti olan ülkemizi, 15 Temmuz’da olduğu gibi her türlü tehdide karşı koruyarak, daha kalkınmış, daha modern ve daha mutlu yarınlara taşımaktır. Kahramanca yurdunu savunurken, Hakk’a yürüyen tüm şehitlerimizin aziz hatıralarını saygı ve minnetle yad ediyor, Zafer Bayram’ının birlik ve beraberlik içerisinde coşkuyla geçmesi dileğiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.