1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Ak Parti Bitlis Eski Milletvekili Cemal Taşar’dan Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Ak Parti Bitlis Eski Milletvekili Cemal Taşar’dan Başkan Necati Gürsoy’a Ziyaret

Ak Parti 23. dönem Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.

A+A-

Ak Parti 23. dönem Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti. Taşar, beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret ettiği Başkan Gürsoy’dan Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "Adilcevaz Belediyesi olarak ilçemizin refah seviyesini yükseltmek için hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Asli görevimiz olan içme suyu, Yol çalışmaları ve alt yapı gibi temel hizmetlerimizi tamamlamak üzereyiz. 2017 yılında belediye olarak güzel projelerimiz var. Projelerimiz hazır ve ihale aşamasında. İnşallah kısa süre içerisinde bu güzel projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Bugün sizleri belediyemizde görmekten büyük mutluluk duydum" dedi.

Ak Parti 23. dönem Bitlis Milletvekili Cemal Taşar ise; "Adilcevaz İlçemiz doğası, tarihi ve kültürüyle çok güzel bir ilçemiz. Belediye çalışmalarımızın büyüyerek devam etmesi için yapacağınız projelere her zaman destek vereceğimizi bilmenizi isterim. Sizin ne kadar çalışkan olduğunuzu, imkânlar ölçüsünde en iyisini yaptığınızdan eminiz. İlçemize yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Projelerinizin hayata geçmesiyle birlikte inşallah Adilcevaz daha güzel yerlere gelecektir" dedi.

img-20170327-wa0012.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6326 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.