1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adilcevazlılar Mersin’de Piknik Şenliğinde Buluşacak

Adilcevazlılar Mersin’de Piknik Şenliğinde Buluşacak

Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER), Mersin ve çevresinde yaşan Adilcevazlıları Piknik şenliğinde buluşturacak.

A+A-

Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER), Mersin ve çevresinde yaşan Adilcevazlıları Piknik şenliğinde buluşturacak.

Mersin Adilcevazlılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği (MADER) Mersin’de yaşayan Adilcevazlıları bir araya getirmek için kültür ve piknik şenliğine hazırlanıyor. MADER tarafından düzenlenecek şenlik 6 Mayıs 2018 Pazar günü Erdemli çamlığında yapılacak.

MADER Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Duru, yapılacak olan piknik şöleniyle birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasını amaçladıklarını belirterek, "Mersin Erdemli Çamlığında düzenleyeceğimiz 11. Geleneksel Kültür ve Piknik şenliğimizde bütün hemşerilerimizi bir araya getirerek kaynaşmanın yanı sıra birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasını amaçlamaktayız. Aynı zamanda örf ve adetlerimizi bizden sonraki nesillere aktarmak için MADER olarak çevre il ve ilçelerde yaşayan hemşerilerimizi de bu pikniğimizde yanımızda görmek istiyoruz. Etkinliğimiz 6 Mayıs 2018 Pazar günü Erdemli Çamlığında düzenlenecek. Etkinliğimize Mersin ve çevre illerde yaşayan tüm hemşerilerimizi katılmalarını bekliyoruz" dedi.

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum