1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevazlı Yunus İzmir'de Kanseri Yendi

Adilcevazlı Yunus İzmir'de Kanseri Yendi

Bitlis’te sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanseri olduğunu öğrenen 17 yaşındaki Yunus Ergören, İzmir’de şifa buldu.

A+A-

Bitlis’te sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanseri olduğunu öğrenen 17 yaşındaki Yunus Ergören, İzmir’de şifa buldu. Turkuvaz Medya Grubu da, doktorlarının 'mucize çocuk'dediği Yunus’a çok istediği fotoğraf makinesini hediye etti

Bitlis'te sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede akciğer kanseri teşhisi konan 17 yaşındaki Yunus Ergören, kanseri yendi. Tedavisi boyunca saçları dökülen Ergören, artık uzun saçlarıyla özgür bir yaşam sürüyor.

Doktorların "mucize çocuk" dediği Ergören, "2014 yılında geldiğim İzmir'de sadece Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni gördüm. Kordon'a bile çıkmadım. Tamamen iyileşip Kordon'a çıkıp boyoz yemek istiyorum" dedi.

En büyük hayalinin profesyonel fotoğrafçılık yapmak olduğunu ve bir fotoğraf makinesine ihtiyacı olduğunu söyleyen Yunus'a Turkuvaz Medya Grubu tarafından fotoğraf makinesi hediye edildi.


Adilcevazlı hemşerimiz Adnan Ergören'in oğlu Yunus Ergören, 2014'te Bitlis'te gittiği hastanede akciğer kanseri olduğunu öğrenince ailesi soluğu İzmir Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde aldı. Ergören yaklaşık 1 yıl süren kemoterapi tedavisinin ardından hastaneden taburcu oldu. Doktorlarının "mucize çocuk" ismini taktığı Ergören, yaşama sımsıkı tutundu.

"YETERKİ OĞLUM YAŞASIN"


Ergören, vücudunda halen bulunan bine yakın küçük tümör nedeniyle her ay hastaneye kontrole gelmeye devam ediyor. Anne Gülbeyaz Ergören oğlu için eşiyle birlikte her şeylerini bırakıp İzmir'de yaşam savaşı verdiklerini kaydederek, "Komşularımız eve eşya aldı, kardeşim de evin kirasını ödüyor. Yeri geldi çorba içecek paramız olmadı. Yeter ki oğlum yaşasın. Vücudunda kalan son tümörler de tamamen silinsin. Başka bir şey istemiyoruz" diye konuştu.

HAYALİNİ TURKUVAZ MEDYA GERÇEKLEŞTİRDİ


Profesyonel fotoğrafçılık yapmak isteyen Yunus Ergören, kısa süre önce Turkuvaz Medya'ya bir mektup göndererek bu hayalini paylaştı.

Mektubunda "Dünyaca ünlü bir fotoğrafçı olmak istiyorum. Ancak tedavim nedeniyle çok fazla yoramıyorum kendimi. O nedenle şimdilik sadece evimin yakınındaki yerleri cep telefonuyla fotoğraflıyorum. Eğer ikinci el de olsa fotoğraf makinem olursa çok daha güzel fotoğraflar çekebileceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yunus'un hayalini gerçekleştirmek için harekete geçen Turkuvaz Medya Grubu, kendisine bir fotoğraf makinesi gönderdi. Ergören, "O kadar mutlu oldum ki sözlerle tarif etmem mümkün değil. Çok teşekkür ederim" dedi.

1461690308158.jpg

YENİ ASIR

Bu haber toplam 5658 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
3 Yorum