1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adilcevazlı Güreşçilerden Büyük Başarı

Adilcevazlı Güreşçilerden Büyük Başarı

Bitlis’te düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası ön seçmelerinde mücadele eden Adilcevazlı güreşçiler önemli başarılar elde etti.

A+A-

Bitlis’te düzenlenen Okul Sporları Türkiye Şampiyonası ön seçmelerinde mücadele eden Adilcevazlı güreşçiler önemli başarılar elde etti.

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan 2017-2018 eğitim öğretim yılı, yıldız Erkek Güreş İl Birinciliği Müsabakaları rekor katılımla Bitlis merkez spor salonunda yapıldı. Müsabakalar sonunda Adilcevazlı güreşçiler çeşitli guruplarda ve takım olarak büyük başarılar elde etti.

Yapılan müsabakalar sonucunda Yıldızlar Serbest Güreşte, Kamile Karahan okulundan Mustafa Akkoç ve Ömer Kanan ile birlikte Adilcevaz Ortaokulundan Ahmet Karayılan gruplarında ikincilik başarısı elde ederken, Adilcevaz Yatılı Bölge Okulu ise takım olarak grubunda ikinci oldu. Gençler A Grubu Serbest Güreş müsabakasında Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takım olarak grup birincisi oldu. Gençler A Grubu Serbest Güreş müsabakasında ise, İmam Hatip Lisesinden Yusuf Subaşı ve Adilcevaz Süphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Muhammet Ortaboy birincilik elde ederken, yine aynı okuldan Koray Akkoç ve Emir Koyuncu üçüncü oldu.

Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Burak Turan yaptığı açıklamada, "Kurum olarak her türlü spor dalında olduğu gibi güreş müsabakalarında da sporcularımızı en iyi şekilde hazırlayarak yarışmalara katılmalarını sağlıyoruz. Bitlis’te düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı, Yıldız Erkek Güreş İl Birinciliği Müsabakalarında önemli sonuçlar elde ettik. Bireysel ve takım olarak birinciliklerle ilçemize dönmenin sevincini yaşıyoruz. Bundan sonra ki süreçte daha fazla çalışarak daha iyi sonuçlar elde etmek Türkiye ve Avrupa’da Ülkemizi ve ilimizi temsil edecek sporcular yetiştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Her türlü faaliyetimizde olduğu gibi güreş etkinliklerimizde de sporcularımızdan desteğini esirgemeyen Kaymakamımız Arif Karaman’a, Belediye Başkanımız Necati Gürsoy’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş’in yanı sıra sporcularımızı hazırlayan antrenörümüz Akif Kurt'a, hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen müsabakalarda dereceye girecek olan sporcular, 16 Mart’ta Ağrı’da, 20 Nisan’da ise Mardin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi temsil edecek.

789-(6)-001.jpg789-(4)-002.jpg789-(7).jpg789-(8).jpg789-(11)-003.jpg789-(12).jpg789-(15).jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5481 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.