1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adilcevaz’daki Amatör Lig Maçında Oyuncular Birbirine Girdi

Adilcevaz’daki Amatör Lig Maçında Oyuncular Birbirine Girdi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde oynanan Bitlis Amatör ligi futbol maçında oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmada Bitlis Sporlu bir oyuncu çıkan gerginliğin ardından sinir krizleri geçirdi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde oynanan Bitlis Amatör ligi futbol maçında oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Karşılaşmada Bitlis Sporlu bir oyuncu çıkan gerginliğin ardından sinir krizleri geçirdi.

Adilcevaz şehir stadyumunda oynanan Adilcevaz Spor – Bitlis Spor maçı gergin anlara sahne oldu. İlk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın ikinci yarısında tansiyon yükseldi. İkinci yarıda rakibi karşısında 10 kişi oyuna devam eden Adilcevaz Spor, maçın 63’üncü dakikasında 2-1 öne geçince saha karıştı. Gole dakikalarca itiraz eden Bitlis Spor oyuncuları ile hakemler arasında gerginlik yaşandı. Gerginliğin yatıştırılmasının ardından karşılaşma devam etti. Sık sık tansiyonun yükseldiği maçta Adilcevaz Spor 70’inci dakikada bir gol daha bularak skoru 3-1 yaptı. Bu esnada saha kenarındaki Adilcevaz Sporlu oyuncu gol sevincini yaşamak için sahaya girince, Bitlis sporlu bir oyuncunun yaptığı fiziki müdahale ile yere yığıldı ve ardından iki takım oyuncuları birbirine girdi. Tansiyonun yükseldiği karşılaşma yaklaşık 20 dakika durdu. Bu esnada Bitlis Sporlu oyuncu sinir krizleri geçirdi. Sakinleşmeyen ve soyunma odasına götürülen oyuncu soyunma odasının giriş kapısının camlarını kırdı. Oyuncular bir türlü sakinleşmeyince futbolcular yine birbirlerine girdi ve bu esnada Adilcevaz Spordan bir oyuncu daha kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.

Yüksek tansiyon altında sık sık gergin anların yaşandığı karşılaşmanın kalan dakikalarında Bitlis Spor iki gol daha atarak skoru 3-3 yaptı ve karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.


567-2.jpg567-6.jpg567-12.jpg567-16.jpg567-17.jpg1-022.jpg2-025.jpg567-19.jpg567-21.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3463 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.