1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Zabıta Ekiplerinden Gıda Denetimi

Adilcevaz’da Zabıta Ekiplerinden Gıda Denetimi

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla ilçede faaliyet gösteren işyerlerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla ilçede faaliyet gösteren işyerlerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Adilcevaz Belediyesi Zabıta ekipleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü mühendisleri, vatandaşların sağlıklı besin tüketmesi amacıyla denetim ve inceleme çalışmalarına devam ediyor. Gıda konusunda titiz çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçe merkezinde belirlenen bazı işyerlerine gıda denetimi düzenledi.

Denetimlerde hijyen, ürünlerin gramajı, etiket fiyatları, ürünlerin son kullanma tarihlerini kontrol eden ekipler, denetimlerde kurallara uymayan işletme sahipleri uyararak bir sonraki denetime kadar eksikliklerin giderilmesini istedi.

Adilcevaz Belediye Başkanı Abdullah Akbaba, denetimlerde halk sağlığına önem verdiklerini ifade ederek, "Adilcevaz Belediyesi olarak, halkımızın sağlığını tehlikeye atacak her türlü olumsuzlukların takipçisi olacağız. Zabıta ekiplerimizce kontrollerimiz aralıksız devam edecektir. Halk sağlığı bizim için önemli bir konudur. Denetim gerçekleştirdiğimiz işletmelerde temizlik ve sağlığa uygunluk konusunda hiç taviz vermeden istenilen seviyeye getirilmesini amaçlamaktayız. Halkımızın daha temiz ve güzel ortamda gönül rahatlığıyla hizmet almalarını sağlamak için denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.


dsc-0003-004.jpgdsc-0005-005.jpgdsc-0011-011.jpgdsc-0015-003.jpgdsc-0022-001.jpgdsc-0032-003.jpgdsc-0049-005.jpgdsc-0051-007.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 879 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.