1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Yol Yıkama ve Temizlik Çalışmaları

Adilcevaz’da Yol Yıkama ve Temizlik Çalışmaları

Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çarşı merkezini tazyikli su ile yıkadı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çarşı merkezini tazyikli su ile yıkadı.

Adilcevaz Belediyesi Temizlik İşleri ve itfaiye ekipleri, çarşı merkezini tazyikli su ile yıkarak toz ve çamurdan arındırırken, aynı zamanda su kanalların daha sorunsuz çalışması için tıkanık olan kanal ve ızgaraların da temizliğini yaptı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Necati Gürsoy, ilçenin temizliğine önem verdiklerini belirterek, vatandaşların sıkıntı yaşamaması için belirli aralıklarla temizlik çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Belediye ekipleri tarafından ilçede aralıklarla gerçekleştirilen yol yıkama ve temizlik çalışmaları halkın beğenisini topladı.

dsc_0002-005.jpgdsc_0007-005.jpgdsc_0014-002.jpg20170308_165610.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7491 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.