1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Yeni Sanayi Sitesi İçin İlk Adım Atıldı

Adilcevaz’da Yeni Sanayi Sitesi İçin İlk Adım Atıldı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde daha önce yer belirleme çalışmaları yapılan yeni sanayi sitesi için ilk adım atıldı.

A+A-

Bitlis’in Adilcevaz İlçesinde daha önce yer belirleme çalışmaları yapılan yeni sanayi sitesi için ilk adım atıldı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’un öncülüğünde, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ve Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ sanayi esnafını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy sanayi esnafı ziyaretinde yaptığı açıklamada; "Ben Adilcevaz için elimi değil gövdemi taşın altına bırakmaya hazırım. Yeni sanayi için sanayi esnafımızın yapması gereken bazı prosedürler var. İlk önce sanayi esnaflarının öncülüğünde bir yapı kooperatifi kurulacak ve bu kooperatif üzerinden gerekli resmi işlemler başlatılacak. Adilcevaz’a yeni bir sanayi sitesi kazandırmak benim hayallerim arasında yer alıyor ve bunu Allah’ın izniyle el birliğiyle gerçekleştireceğiz. Tabi sadece sanayi sitesi kurmakla olmaz, öncelikle usta ve çırak yetiştirmeliyiz. Bu konuda sanayi esnaflarımıza büyük iş düşmektedir. Yeni bir sanayi sitesi kurulması konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen ve yanımızda olan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası Yetkilileri Cengiz Şahin, İhsan Bakırhan ve Mahmut Erkoç ile Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ümit Aldağ’a teşekkür ederim" dedi. 

Tatvan Ticaret ve Sanayi odası Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin ise yaptığı açıklamada; "TATSO olarak Adilcevaz ilçemize yapılması planlanan yeni Sanayi sitesinin yapılması aşamasında her türlü desteği vermeye hazırız. Belediye Başkanımız Sayın Necati Gürsoy’un gayretli çalışmalarını görünce bizde elimizden gelen her şeyi yapmaya karar verdik. Kooperatifin oluşma aşamasından Projenin hazırlanmasına kadar ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi. 

Adilcevaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ümit Aldağ ise yaptığı açıklamada; "Belediye Başkanımız İlçemize yeni bir sanayi kazandırmak için var gücüyle çalışıyor. Gerçekten ilçemize yeni bir sanayi sitesi kurulması ilçemize yapılacak en büyük hizmettir. Bizde bu konuda gereken desteği vermeye hazırız. İnşallah ilçemize yakışır modern bir sanayi yakın zamanda yapılacaktır" dedi.

Sanayi Esnafları adına açıklama yapan Murat Küser ise; "Sanayimiz uzun yıllar önce yapılmış, alt yapı ve işyeri problemleri olan bir sanayi konumundadır. Sayın Başkanımız seçimi kazandığı günden itibaren kaç defa bizleri ziyaret ederek yeni bir sanayi kurmak için bizlerle istişare etti. İnşallah ilk adımı atmış bulunuyoruz. Kısa sürede Kooperatifi kurup resmi işlere başlayacağız. Desteğini esirgemeyen herkesten Allah razı olsun" dedi.

img-20161027-wa0040.jpg
img-20161027-wa0042.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3856 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.