1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Yaz Dönemi Futbol ve Güreş Kursları Açıldı

Adilcevaz’da Yaz Dönemi Futbol ve Güreş Kursları Açıldı

Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gençlere ve çocuklara yönelik yaz dönemi için futbol ve güreş kursları açıldı.

A+A-

Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gençlere ve çocuklara yönelik yaz dönemi için futbol ve güreş kursları açıldı.

Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından gençlere ve çocuklara yönelik açılan futbol ve güreş kursları başladı. Kurslara başvurmak isteyenlerin Cevizli Mahallesinde bulunan kapalı spor salonuna müracaat etmeleri istendi.

Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Burak Turan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; "İlçe kaymakamımız Arif Karaman ve Belediye Başkanımız Necati Gürsoy’un destekleriyle ilçemiz gençlerine ve çocuklarına tatillerini daha verimli geçirmeleri için Adilcevaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri Yaz Spor Kursları açılmıştır. Futbol ve Güreş alanlarında açılan kurslara velilerimizin gereken hassasiyeti göstererek, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı bu kurslara yönlendirmelerinin çocuklarımızın gelişimi açısından çok önemli olduğunu belirtmek istiyorum" dedi.

img-20170622-wa0011.jpgimg-20170622-wa0004.jpgimg-20170622-wa0012.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 3413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.