1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Düzenlendi

Adilcevaz’da TÜBİTAK Bilim Fuarı Düzenlendi

Bitlis’in Adilcevaz Atatürk Ortaokulunda Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), bilim fuarı açıldı.

A+A-

Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Atatürk Ortaokulunda Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), bilim fuarı açıldı.

Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından yıl boyunca hazırlanan 29 projenin sergilendiği fuarda, öğrencilerin yenilikçi projeleri geleceğe ışık tuttu.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Dairesi tarafından yürütülen 'Eğitimde İşbirliği Protokolü' kapsamında düzenlenen fuara İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, şube müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş ve beraberindeki heyet, öğrencilerin hazırlamış oldukları deneylerin bulunduğu stantları tek tek gezerek, öğrencilerden deney çalışmaları hakkında bilgiler aldı.


Okul Müdürü M. Sena Yıldız TÜBİTAK’ın katkıları ile hazırlanan projelerin öğretmen ve öğrencilerin araştırmaları üzerinde önemli bir katkı sağladığına değinerek, "Eğitim alanında bize düşen görev öğrencilerimize yetişecekleri ortamı sunmak ve yol göstermektir. Bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz ve devam etmesini temenni ediyoruz. Bugün bu fuarda 29 adet proje sergilenmiş ve aynı zamandan öğrenci velilerimiz tarafından kermes programı da düzenlenmiştir. Okulumuzun başarısı ile fuarın hazırlık ve ortaya çıkışında emeği geçen öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

dsc_6277.jpg
dsc_6312.jpg
dsc_6313.jpg
dsc_6318.jpg
dsc_6332.jpg
dsc_6346.20150525171707.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7460 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.