1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da TÜBİTAK Bilim Fuarı

Adilcevaz’da TÜBİTAK Bilim Fuarı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinlikleri düzenlendi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde İlk ve Ortaokulu öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı etkinlikleri düzenlendi.

İlçede bulunan Adilcevaz Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan projelerin sergilendiği fuara, Adilcevaz Kayakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz Meslek Yüksekokulu müdürü Murat Çelik, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, geleceğin en büyük ilim ve bilim insanlarının, bu öğrenciler arasından doğabileceği kanaatinde olduğunu belirterek, öğrencileri düzenledikleri etkinlikten dolayı kutladı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy ise, TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın öğrenciler için önemli olduğunu belirterek, "Bu bilim fuarları istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarıdır. Bu sayede öğrencilerimizin yaratıcılığı da ortaya çıkmaktadır. Bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz neyi niçin yapmalarını fark etmelerinde büyük bir önem arz ediyor. Öğrencilerimizin yapmış oldukları projeler, takdire şayandır. Tüm öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum" dedi.

dsc_0044-004.jpgdsc_0052-005.jpgdsc_0067-003.jpgdsc_0065-002.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.