1. HABERLER

  2. Adilcevaz’da Siyer Sınavı Yapıldı

Adilcevaz’da Siyer Sınavı Yapıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen siyer sınavı yapıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen siyer sınavı yapıldı.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl "O’nu oku, O’nu yaşa" sloganıyla düzenlenen siyer sınavına, Adilcevaz merkez ve Aydınlar Beldesi’nde yoğun katılım gösterildi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Adilcevaz temsilcisi Abdullah Talay, soğuk havaya rağmen sınava ilginin büyük olduğunu belirtti.

Abdullah Talay, yapılan bu sınav sayesinde peygamberimizin hayatını yaşamak ve yaşatmak olduğunu ifade ederek, "İlçemizde Adilcevaz İmam Hatip Lisesi ve Aydınlar Beldesi’nde gerçekleştirdiğimiz sınava önemli bir katılım sağlandı. Amacımız peygamber efendimizi tüm insanlığa model olarak sunmaktır. Sınava katılan herkesten Allah razı olsun" diye konuştu.

img-20170129-wa0001.jpgimg-20170129-wa0024.jpgimg-20170129-wa0025.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.