1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Adilcevaz’da Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Adilcevaz’da mevlid-i şerif okutuldu.

A+A-

Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Adilcevaz’da mevlid-i şerif okutuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173’üncü yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle, Merkez Şerefiye camisinde şehitler için Mevlit programı düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Mevlid-i Şerif’in okunmasıyla devam etti. Program sonunda İlçe vaizi Abdullah İlhan tarafından vatanın mukaddesatı, milletin birliği ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden tüm şehitler için dualarla edildi.

Programa Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Oğuz Demir, kurum amirleri, şehit aileleri, emniyet personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlid-i şerifin okunmasının ardından emniyet mensupları personeli vatandaşlara gül suyu, lokum ikramında bulundu.

dsc_5544.jpgdsc_5557.jpgdsc_5569.jpgdsc_5571.jpgdsc_5576.jpgdsc_5577.jpgdsc_5588.jpgdsc_5589.jpgdsc_5593.jpgdsc_5616.jpgdsc_5649.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2898 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.