1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Polis Haftası Kutlandı

Adilcevaz’da Polis Haftası Kutlandı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 171. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

A+A-

Tuncer NACAR / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 171. Yıldönümü törenlerle kutlandı.

Adilcevaz Belediye meydanında düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Halk Eğitim merkezi toplantı salonunda devam etti.

İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak törende yaptığı konuşmada, "Polis halkın huzurunu ve güvenliğini sağlayan en büyük teminattır. Halkımızın huzuru ve güveni için gecesini gündüzüne katan teşkilatımıza Türk Milleti her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Vatandaşlarımızın bizlere duyduğu güveni zedelememek ve onlara en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü dolayısıyla ilçemizin huzurunu ve emniyetini sağlayan tüm Polis teşkilatının yıldönümünü kutlar, vatan için canlarını feda eden tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim" dedi.

Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy ise yaptığı konuşmada, "İlçemizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için gece gündüz demeden görevlerini fedakarca yapan polis teşkilatımızın heyecanını paylaşıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle polis teşkilatımızın 171. kuruluş yıldönümünde, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başındaki tüm personelin haftasını kutluyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından polis haftası nedeniyle düzenlenen okullar arası şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Düzenlenen konvoyun ardından  Polis Haftası Kutlamaları İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam etti.

Öte yandan İnönü İlkokulu öğretmenleri tarafından hazırlanan Polis haftası ile ilgili tablo, okul müdürü İbrahim Gergin tarafından ilçe emniyet müdürü Erdem Uçak'a hediye edildi.


Törene Adilcevaz Belediye başkanı Necati Gürsoy, ilçe jandarma komutanı Mesut Başkurt, Cumhuriyet başsavcısı Sinan Çullu, ilçe emniyet müdürü Erdem Uçak, İlçe Müftüsü Said Dizen, Ak Parti ilçe başkanı A. Hamdi Tutçu, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

dsc_2777.jpg
dsc_2779.jpg
dsc_2783.jpg
dsc_2801.jpg
dsc_2803.jpg
dsc_2807.jpg
dsc_2816.jpg
dsc_2837.jpg
dsc_2852.jpg
dsc_2865.jpg
dsc_2886.jpg
dsc_2888.jpg
dsc_2915.jpg
dsc_2926.jpg
img-20160410-wa0015.jpg
img-20160410-wa0016.jpg
img-20160410-wa0017.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6708 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum