1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz'da Öğrenciler İçin Kitap Kampanyası Başlatıldı

Adilcevaz'da Öğrenciler İçin Kitap Kampanyası Başlatıldı

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan bir okula kütüphane kurulması için Okul Aile Birliği tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde bulunan bir okula kütüphane kurulması için Okul Aile Birliği tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı.

İlçede bulunan Atatürk İlkokulunda eğitim ve öğretim gören 1, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencileri için Okul Aile Birliği tarafından eğitim ve öğretimine katkıda bulunmak amacı doğrultusunda kitap kampanyası başlatıldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Nasır Deniz, geleceğin çocukları için kütüphane kurmak istediklerini ifade ederek, gönderilecek olan kitaplarla kurulacak olan kütüphanede öğrenciler için aydınlık bir pencere açacaklarını söyledi.

Mehmet Nasır Deniz, okullarında kütüphane odası bulunduğunu ancak kitaplara ihtiyaçları olduğunu ifade ederek, "Okulumuzda boş olan kütüphane odasının raflarını kitaplarla doldurmak için Okul Aile Birliği olarak kitap kampanyası başlattık. Okulumuzda kitap sayısının artırılması için kişi ve kuruluşlardan katkı beklemekteyiz. İnşallah toplayacağımız kitaplarla kurulacak olan kütüphane sayesinde okulumuzda okuyan çocuklarımız daha çok bilgi ve kaynağa ulaşabilme imkanı bulacaklardır. Çocuklarımızın geleceği için kuracağımız kütüphanemize her kesimden destek bekliyoruz" dedi.

Gönderilecek olan kitapların öğrencilerin geleceğine ışık tutacağını ifade eden Mehmet Nasır Deniz, kampanyaya destek vermek isteyenlerin 0532 745 63 27 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. 

img-20151207-wa0002.jpg
img-20151207-wa0000.jpg
12355226_338279019675626_1060976740_n.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.