1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Adilcevaz’da Muhtarlarla Huzur Toplantısı Düzenlendi

Adilcevaz’da Muhtarlarla Huzur Toplantısı Düzenlendi

Bitlis’in Adilcevaz ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki mahalle muhtarlarıyla asayiş ve huzur toplantısı düzenlendi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçedeki mahalle muhtarlarıyla asayiş ve huzur toplantısı düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdürü Erdem Uçak’ın yanı sıra mahalle muhtarları katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Erdem Uçak, ilçedeki huzur ve asayişe yönelik muhtarlarla çözüm üretilmesine yönelik toplantı yaptıklarını ifade ederek, "Adilcevaz merkez mahalle muhtarlarına ilçemizin genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgilendirmede bulunularak bu konulardaki beklentilerimizi aktardık. Muhtarlarımızın da, daha huzurlu ve güvenli bir Adilcevaz için neler yapılabileceği hususunda görüşlerini alarak, bu kapsamda özellikle vatandaşlarımızın alacağı basit tedbirlerle hayvan hırsızlık vakalarının azaltılabileceği ve ilçe merkezine gelen araçların park konusunun çözülerek trafiğinin rahatlatılması hakkında önerilerini aldık. İnşallah Adilcevaz’ın güvenlik ve asayiş açısından sorunsuz bir ilçe olması için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" dedi. 

Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak mahalleleriyle ilgili sorunlarını dile getirdi.

img-20160323-wa0007.jpg

www.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 2836 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.