1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Adilcevaz’da Muhtarlar Günü Kutlandı

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde düzenlenen törenle Muhtarlar Günü kutlandı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde düzenlenen törenle Muhtarlar Günü kutlandı.

Adilcevaz Belediye meydanında düzenlenen program, Atatürk büstüne muhtarların çelenk bırakması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Muhtarlar adına Bahçedere Köyü muhtarı Kasım Koyuncu, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Muhtarlar Gününü kutladığını ifade ederek, "Muhtarlar vatandaşla belediye arasında çok ciddi köprü vazifesi görüyor. Muhtarlarımız vatandaşlarımızın ailesinden biri gibidir. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Muhtarlık, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Bizde Adilcevaz Belediyesi olarak muhtarlarımıza hak ettiği değeri vermekte, halka hizmet yolunda tüm mahalle muhtarlarımızla diyalogumuzu sürdürmekteyiz. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü yürekten kutluyor, kendilerine sağlık ve mutluluk dolu günler diliyorum" dedi.

Programa Adilcevaz Kaymakamı Arif Karaman, Belediye Başkan Yardımcısı İzzet Ekem, Cumhuriyet Başsavcısı Furkan Akçay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Savaş Dalgıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz Beşkardeş, Kamu kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

dsc_0009-029.jpgdsc_0011-019.jpgdsc_0015-021.jpgdsc_0018-013.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 6343 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.