1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adilcevaz’da KYK Halı Saha Futbol Turnuvası

Adilcevaz’da KYK Halı Saha Futbol Turnuvası

Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürlüğü tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası başladı.

Adilcevaz Meslek Yüksekokulu bahçesinde bulunan kapalı halı sahada başlayan turnuvanın ilk maçları çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Düzenlenen turnuvaya Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler kendi aralarında kurdukları 5 takımla katıldı.

Adilcevaz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Özcan Beşkardeş, bu tür etkinlikler sayesinde öğrencilerin kaynaşmalarını sağladıklarını ifade ederek, "Yurtlarımız sadece barınma değil, aynı zamanda birer eğitim öğretim faaliyetleri de yürütmektedir. Bu kapsamda yurtlarımızda kalan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerine katkı sunmak amacıyla aynı zamanda değişik faaliyetlerle öğrencilerimize farkındalık seminerlerinin yanında birçok sosyal ve sportif faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Düzenlediğimiz sportif aktivitelerle öğrencilerimizin sağlıklı birer birey olarak hem idare ile hem de kendi aralarında daha güzel kaynaşmalarını sağlıyoruz. Bundan böyle öğrencilerimizle birlikte değişik faaliyetlerimize devam edeceğiz. Futbol turnuvamıza katılım sağlayan öğrencilerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

img-20170307-wa0029.jpgimg-20170307-wa0028.jpgimg-20170306-wa0030.jpgimg-20170306-wa0035.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 7546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.