1. HABERLER

  2. ADİLCEVAZ

  3. Adilcevaz'da KOSGEB Girişimcilik Kursu Belgeleri Verildi

Adilcevaz'da KOSGEB Girişimcilik Kursu Belgeleri Verildi

Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

A+A-

Salih BEŞKARDEŞ / ADİLCEVAZ - Bitlis’in Adilcevaz İlçesi’nde girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi.

Adilcevaz Belediyesi, DAKA ve KOSGEB işbirliği ile başlatılan girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayan 90 kursiyer, Adilcevaz Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen törende belgelerini Belediye Başkanı Necati Gürsoy’dan aldı.

Belediye Başkanı Necati Gürsoy, KOSGEB belgesi alan girişimcilerin ilçeye önemli katkılar sağlayacağını ifade ederek, "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri yeni işyerlerinin açılmasına ve yeni istihdam alanları oluşmasına katkı sağlamaktadır. Ülkemizin kalkınması için en büyük görevimiz üretmektir. Girişimci sayımız ne kadar artarsa üretimimiz artacak, ihracatımız artacak, istihdam artacak. Adilcevaz hepimizden çok önemlidir. Bu güzel ilçemizi bir yerlere getirebilmemiz için çok çalışmalıyız ve çok üretmeliyiz. Her türlü konuda gelip bizlerden yardım alabilirsiniz. Yapacağınız her iş konusunda belediye olarak her zaman yanınızda olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum. Girişimcilik çok önemlidir. Vermiş olduğumuz belgelerin yeni girişimcilere hayırlı uğurlu olmasını ve kuracakları işyerlerinin bereketli ve bol kazançlı olmasını diliyorum" dedi.

dsc_0013-017.jpgdsc_0016-010.jpgdsc_0019-012.jpgdsc_0027-011.jpgdsc_0036-010.jpgdsc_0041-016.jpgdsc_0043-008.jpgwww.adilcevaz13.com

Bu haber toplam 5447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yazılan yorumlar hiçbir şekilde www.adilcevaz13.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
1 Yorum